Venim in intampinarea dumneavoastra din 2017 cu un nou website. Cu aceasta ocazie dorim sa fim mai aproape de dumneavoastra, partenerii nostrii, cu informatii utile si relevante, publicate periodic, dar si cu o oferte noi, promotii last-minute sau diferite beneficii ocazionale.

Cateva dintre elementele principale noi implementate in website sunt:

PAGINA DE CARIERE

De astazi inainte, in meniul principal (de sus) al website-ului NETagro veti gasi sectiunea “Cariere”, prin care dorim sa eliminam intermediarii si sa intram in contact direct cu dumneavoastra. In aceasta sectiune veti descoperi beneficiile dumneavoastra, standardele minime necesare pentru alaturarea in echipa si povesti de succes (sau cel putin asa le vom spune) ale membrilor NETagro.

FORMULAR DE FEEDBACK

Niciodata nu a fost mai simplu de atat. De pe orice pagina a website-ului, in partea stanga se regaseste butonul “Feedback”. Cu cateva click-uri puteti trimite o idee, sugestie, plangere sau o lauda adresata unui membru din echipa NETagro. Parerea dumneavoastra conteaza!

RESPONSIVE

Website-ul NETagro.ro este acum disponibil si pentru toate dispozitivele de tip device/mobile. Cu un continut structurat responsive, accesul este acum mai simplu si mai rapid.

SECTIUNE DEDICATA CONTINUTULUI VIDEO

Fii la curent cu ultimile noutati in domeniul agriculturii alaturi de videoclipurile oficiale marca NETagro. Informatii si experimente pe adjuvanti, regulatori Ph sau alte pesticide le veti gasi pe canalul nostru de YouTube.

LEGATURI RETELE DE SOCIALIZARE

Conectati-va cu noi si fiti la curent cu ultimile noutati in mediul online (social networking). Veti gasi pe pagina Contact sau pe orice pagina in sectiunea de jos a website-ului accesul rapid la pagina noastra de Facebook, Google+, Twitter sau canalul nostru de YouTube.