Profit NET – agro business de succes!

NETagro activează pe piața românească din anul 2006, aducând în fermele și fitofarmaciile din țară inputuri esențiale pentru agricultură. Portofoliul companiei include produse de protecția plantelor, îngrășăminte, semințe și produse de igienă publică, dar și tehnologii exclusive, cu rezultate demonstrate în câmp.

Compania a pornit activitatea cu un număr de cinci angajați, iar în prezent, echipa NETagro a ajuns la un număr de peste 100 de persoane. O creștere sănătoasă, organică, atât ca număr de angajați, cât și ca cifră de afaceri.

Ce ne motivează și mai mult în tot ceea ce facem este faptul că odată cu noi, au crescut și afacerile clienților noștri. Suntem onorați să avem alături de noi, încă de la începuturi, peste 20% dintre clienții companiei – atât fermieri, cât și fitofarmacii din zonele cu cel mai mare potențial agricol. Acest lucru reflectă stabilitatea, implicarea și responsabilitatea cu care echipele noastre lucrează de peste un deceniu. Aceasta este adevărata noastră carte de vizită, care ar trebui să devină etalon pentru orice distribuitor de inputuri pentru agricultură.

Suntem tineri, suntem muncitori și implicați, suntem agronomi cu pasiune pentru ceea ce facem și suntem ambițioși. Ne dorim să ajungem în sprijinul a cât mai mulți fermieri și fitofarmaciști, cu care să construim afaceri de succes.

Vezi istoric

Partenerii noștri

0
MIL. EURO (CA)
0
Clienti activi
0
Comenzi onorate anual
0
Mijloace de transport