Viziunea

În viziunea noastră, din postura de companie de distribuție în agricultură, unul dintre rolurile asumate ale companiei NETagro este acela de a face legătura într-un mod cât mai eficient și profesionist între companiile producătoare de inputuri și fermieri, respectiv fitofarmacii.
Acest rol aduce cu sine un maxim de responsabilitate pe care ne-o asumăm atât față de toate companiile partenere din domeniu, cât și față de clienții noștri – fermieri și fitofarmaciști.

MISIUNEA

 • SUSȚINEM AGRICULTURA prin însăși natura activității noastre.
 • Aducem inputuri de calitate în fermele partenere, prompt și în condiții comerciale avantajoase.
 • Dezideratul nostru este creștem randamentul în fermele partenere, oferind soluții tehnice adaptate, dar și informații de calitate, bazate pe schimbul de experiențe.

Timeline

loading

Valori

În NETagro avem câteva puncte de reper, care au devenit etalon atât pentru companie în sine, cât și pentru membrii echipei. Credem în aceste valori și ne ghidăm după ele în activitatea noastră de zi cu zi, astfel încât au devenit cartea noastră de vizită. Aceste valori sunt ceea ce oferim în relațiile cu toți partenerii noștri.

 • STABILITATE

  Creșterea progresivă, organică reflectă toate eforturile depuse de companie în analiză, planificare, strategie și implementare.

 • PERFORMANȚĂ

  Eficiența strategiilor implementate se oglindește în rezultatele pe care le obținem an de an. Performanța nu se rezumă doar la cifre, ci include și calitatea tehnologiilor implementate în fermele partenere.

 • EFICIENȚĂ

  Ne dorim ca procesul comercial să fie unul eficient pentru ambele părți. Respectăm timpul clienților noștri. De aceea suntem prompți în procesarea oricărei comenzi, și oferim soluții adaptate.

 • IMPLICARE

  Echipa NETagro este formată din oameni implicați, bine pregătiți, care întotdeauna caută cele mai bune soluții pentru clienți. Dovadă sunt zecile de colaborări de peste un deceniu.

 • RESPONSABILITATE

  Nevoile clienților sunt centrul atenției noastre. Ne asumăm responsabilitatea și tratăm afacerea fiecărui client ca și cum ar fi a noastră!

PRIORITĂȚILE

despre

 • Echipă de specialiști

  Susținem agricultura cu tot ce avem la dispoziție – produse și tehnologii de calitate, oferte comerciale competitive, promptitudine. Însă ceea ce ne diferențiază este experiența și consultanța tehnică pe care o oferim partenerilor noștri. Tratăm cu maximă responsabilitate toate recomandările tehnice pe care le facem pentru o cultură, ca și cum ar fi a noastră!

 • Eficiență logistică

  Ne dorim ca procesul comercial să fie unul cât mai eficient și fructuos pentru ambele părți. Respectăm timpul clienților noștri. De aceea suntem rapizi în procesarea și livrarea fiecărei comenzi. Oferim soluții cât mai punctuale, în funcție de nevoile fiecărui client NETagro.

 • SOLUȚII COMPLETE

  NETagro a construit parteneriate solide cu companiile producătoare de inputuri de pe piața de agribusiness, pentru a putea oferi fermierilor și fitofarmaciștilor un portofoliu complex de soluții complete - pornind de la semințe, îngrășăminte de bază, produse de protecția plantelor, fertilizanți și biostimulatori, până la produse de igienă publică. În acest fel, acoperim nevoile tehnologice și comerciale ale clienților noștri și aducem valoare adăugată pentru afacerile lor.

 • FERMA NETagro

  Ca să înțelegi cu adevărat nevoile și provocările cu care se confruntă un fermier, trebuie ca tu la rândul tău să fii fermier. Ferma NETagro este locația principală unde compania testează an de an diverse tehnologii și produse, astfel încât să putem oferi fermierilor soluții optime, adaptate la nevoile și specificul fiecărei culturi.

Parteneri

Sediu Central

Bd-ul Barbu Văcărescu 313-315, Clădirea Zone 313, Etaj 6, București, România, Cod Poștal: 020276 0372 756 036 office@netagro.ro Luni – Vineri: 08:00–17:00

Centru Logistic

Șoseaua Ștefănești Nr. 13, Ștefăneștii de Jos, Ilfov, România, Cod Poștal: 077175 021 350 31 20 office@netagro.ro Luni – Vineri: 08:00–17:00

Abonează-te la Newsletter-ul NETagro pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și știri din domeniul agriculturii și pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte NETagro.

 •  
 •  
 •  
Go to Top