NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!” – o campanie destinată fermierilor, prin care NETagro dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu un premiu extrem de tentant – un autoturism Ford Ranger.
Având ca perioadă de desfășurare intervalul 2 martie – 30 noiembrie 2020, campania “Punem Fermele în Mișcare!” a fost creată de NETagro pentru a veni în întâmpinarea fermierilor cu o soluție extrem de versatilă și eficientă, atât pentru cultura mare, cât și pentru culturile speciale. Este vorba despre produsul SIAPTON 10L – Biostimulatorul Organic Nr. 1 de origine naturală, pe bază de aminoacizi liberi și peptide.
Mecanismul concursului este unul simplu: acumulați puncte NETagro, completați talonul de participare până în data de 30 noiembrie 2020 și puteți intra în concurs pentru a câștiga Marele Premiu – un autoturism Ford Ranger, prin tragere la sorți.
1 punct NETagro se acordă la achiziționarea a 60 lt (litri) de Siapton 10 L (la ambalaj de 5 litri). Pentru a completa un talon sunt necesare 5 puncte.
Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig!
Marea Extragere va avea loc în data de 15 decembrie 2020.
Orice participant se poate înscrie la tombolă cu mai multe taloane, în condițiile anterior menționate.
Cereţi talonul de participare de la reprezentantul NETagro din zona dumneavoastră!

Regulamentul concursului poate fi accesat în integralitate AICI.

Succes!