LAIDIR 10 CS este un insecticid piretroid pe bază de lambda cihalotrin 100 g/l, utilizat pentru combaterea unui spectru larg de dăunatori din culturile de cereale, rapiţă, legume, cartof, sfeclă de zahăr şi pomi și poate fi găsit în portofoliul de produse al Tehnologiilor NETagro.

Insecticid cu formulare de generaţia a III-a, LAIDIR 10 CS este singurul din această grupă care are o formulare încapsulată (CS – suspensie de microcapsule în apă), fapt ce oferă protecție îndelungată culturilor prin eliberarea treptată a substanței active.

Datorită modului dublu de acționare, prin contact, dar și prin ingestie, asupra adulților și larvelor, LAIDIR 10 CS are un efect rapid și de șoc. Totodată, insecticidul LAIDIR are o acțiune repelentă împotriva unor insecte și efect rezidual de lungă durată.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să apelați la reprezentanții NETagro din zona dumneavoastră agricolă.

***

MOD ACȚIUNE & UTILIZARE:

LAIDIR 10 CS este un insecticid piretroid cu acțiune de contact și ingestie asupra unei game largi de dăunători. Substanța activă penetrează cuticula insectelor și acționează asupra sistemului nervos al acestora. Insectele încetează să se mai hrănească, după care intervine paralizia și moartea acestora.

LAIDIR 10 CS se aplică la avertizare sau la primele semne de apariție a dăunătorilor, evitându-se aplicarea produsului la temperaturi mai mari de 24 – 25° Celsius.

Recomandăm să nu se aplice produsul în perioada de înflorire. Nu efectuați mai mult de 3 tratamente cu piretroizi pe sezon.