Fermierii și companiile prezente în agricultura românească s-au reunit în data de 27.11.2015 la Gala Premiilor Top Agribusiness ediția a II-a la Teatrul Regina Elisabeta, organizată de Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. Partenerii evenimentului au fost : NETagro , Agrium Agroport, Agro Office, Bank Post, Caussade Semences, Editura Ceres, Monsanto, Pioneer, Syngenta, Timac Agro și Valsi.

Invitați speciali ai galei de premiere au fost Domnul Sorin Câmpeanu, Rector al Universitații de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și fostul Ministru al Agriculturii, Domnul Daniel Constantin.

Premiile Top Agribusiness a oferit companiilor oportunitatea de a-i premia pe fermierii români care au obținut cele mai bune recolte în anul agricol 2015, dar și pe cei care fac agricultură de o viață sau pe cei care, aflați la început de carieră, obțin deja rezultate extraordinare.

Compania NETagro s-a numarat anul acesta printre companiile care au acordat premii, fiind reprezentată prin directorul comercial, Domnul BOGDAN COHUT care a oferit două premii de excelență în agricultură pentru S.C. Agromec Trans S.R.L. , reprezentată prin Domul Dan Alexandru Jigău din Comuna Vidra, județul Ilfov, “județul în care răsar mai multe vile decât culturile de cereale”, și pentru S.C. Domino Grup 2003 S.R.L. reprezentată prin Domul Daniel Bălan, care a renunțat la profesia sa de bază și a pus pe picioare o fermă de bovine în Localitatea Fotin, Județul Buzău, ajungând până în acest moment la un efectiv de 550 de vaci pentru lapte.

NETagro oferă nu doar distribuția produselor către clienții săi, ci și soluții optime tehnologice, prin folosirea de produse specifice, în momentele cheie ale culturilor, cu ajutorul echipei de vânzări formată din consultanți foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic.

NETagro duce soluțiile, pachetele și spiritul NETagro în curțile fermierilor interesați de o creștere sănătoasă pe sectorul agricol!