Venim in intampinarea fermierilor cu preturi corecte la ambalaje corespunzatoare astfel incat sa ne asiguram ca aveti la final cel mai mic cost per ha. Convingeti-va de acest lucru vizualizand ofertele noastre:

VEZI OFERTA NETAGRO PPP FERME   VEZI OFERTA NETAGRO PPP FITOFARMACII 

Fermierii reprezinta canalul de distributie asupra caruia NETagro a investit foarte mult de-a lungul timpului, construind o echipa de profesionisti care sunt gata oricand sa va ofere consultanta necesara, in orice moment al vegetatiei culturii dumneavoastra.

In ceea ce priveste fitofarmaciile, ne-am mobilizat reprezentanti zonali, fiind foarte activi pe judetele responsabile, am marit numarul de soferi, si totodata ne asiguram din timp stocurile necesare astfel incat toate comenzile sa fie procesate cu succes.

Cu o oferta completa, in care am cuprins pachete comerciale, erbicide, fungicide, insecticide, insecto-fungicide, acaricide, produse de igiena publica, fertilizatoare foliare, startere si adjuvanti va asiguram o gama larga de produse din care puteti alege si desigur sa obtineti cele mai bune preturi de pe piata din Romania.

Pentru a comanda, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul zonal din judetul dvs. accesand pagina: Echipa