|  |  |  |  |  | 

Info Noutati Oferte Produse NETagro Tehnologii NETagro

Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

STIM+ - pentru un start bun!

Este bine-cunoscut faptul că îngrășămintele de tip starter aplicate odată cu semănatul reprezintă tehnologia ideală pentru un start bun și o răsărire viguroasă a plantelor de cultură. Totodată, acest tip de îngrășământ reprezintă o poliță de asigurare pe care orice fermier aplecat spre tehnologie și rezultate rentabile.

Cum ar fi totuși, dacă am putea aplica îngrășământul odată cu tratarea semințelor, scutind astfel întregi procese tehnologice, timpul și costurile aferente?

Ei bine, NETagro vine și în această toamnă în întâmpinarea fermierilor cu o soluție inovatoare și eficientă, demonstrată prin testări în câmp, atât în cultura de cereale păioase, cât și în cea de porumb:

STIM+ – fertilizant lichid cu rol de biostimulator de răsărire, folosit în tratamentul semințelor la culturile de cereale păioase și porumb.

STIM+ este un produs ideal mai ales pentru acele culturi care nu beneficiază de irigații și care au nevoie de tot ajutorul posibil pentru o răsărire uniformă și viguroasă.

Prin complexul său bogat în microelemente (inclusiv Mn, Cu, Zn, Ni, Ti), STIM+ oferă plantelor necesarul nutrițional la răsărire. Potasiul prezent în compoziția sa activează elementele disponibile în sămânță, fosforul asigură energie pentru dezvoltarea sistemului radicular, în timp ce fierul intensifică procesul de fotosinteză. În același timp, titanul conferă rezistență la stres plantulei, acționând totodată ca un biostimulator.

STIM+ are rol de biostimulator și datorită aminoacizilor, acizilor humici și fulvici prezenți în compoziția sa. Astfel, produsul testat și în câmpurile noastre deja pe cultura de porumb, asigură germinația și răsărirea optima a culturii, datorită prezenței unui suport natural cu aplicare ușoară, ce funcționează ca un transportator natural.

STIM+ asigură o absorbție rapidă și completă a macro și microelementelor, mărește rezistența plantelor la stresul abiotic și biotic, intensificând totodată procesul de fotosinteză. Folosind acest fertilizant, plantele vor avea o capacitate mare de absorbție a apei și a nutrienților din sol, un sistem radicular mai puternic, crescând totodată rezistența acestora la boli și dăunători.

Dozele recomandate sunt: pentru cereale păioase 2,5-3,5 lt /to, în timp ce la porumb se pot utliza 3-4 lt/to.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să apelați la reprezentanții NETagro din zona dumneavoastră agricolă.

Articole Similare

 • NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  După succesul înregistrat la primele două ediții a concursului, NETagro lansează astăzi cea de a treia ediție a concursului destinat fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!”, Având ca perioadă de desfășurare 3 martie – 30 iulie 2020, acest concurs a fost creat de NETagro pentru a veni în sprijinul afacerilor românești mici și mijlocii

 • SIAPTON 10L – ESENȚA NUTRIȚIEI ÎNTR-O PICĂTURĂ

  SIAPTON 10L – ESENȚA NUTRIȚIEI ÎNTR-O PICĂTURĂ

  SIAPTON® 10L este un biostimulator organic de origine naturală, cu un conținut perfect echilibrat de aminoacizi liberi și peptide, obținut prin hidroliza controlată a proteinelor. Datorită aderenței și acțiunii puternice translaminare, permite substituirea surfactanților în tratamentele cu produse pentru protecția plantelor. SIAPTON® 10L relansează și stimulează procesele metabolice și enzimatice ale plantelor, reglează activitatea hormonală,

 • NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!” – o campanie destinată fermierilor, prin care NETagro dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu un premiu extrem de tentant – un autoturism Ford Ranger. Având ca perioadă de desfășurare intervalul 2 martie – 30 noiembrie

 • OVIPRON® TOP – efect garantat în lupta împotriva dăunătorilor

  OVIPRON® TOP – efect garantat în lupta împotriva dăunătorilor

  OVIPRON® TOP insecticid, acaricid cu acțiune de contact, pe bază de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor în repausul vegetativ, ce asigură o pornire în vegetație cu un minim de rezervă a populațiilor de dăunători. OVIPRON® TOP acționează prin sufocarea dăunătorilor în toate stadiile: ou, larvă și adult. Prezintă o

 • EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  Culturile de cereale păioase sunt unele dintre cele mai sigure culturi, datorită faptului că acestea sunt genetic concepute pentru a rezista temperaturilor scăzute din timpul iernii. Însă, la fel ca toate celelalte culturi, și cele de păioase necesită atenția cuvenită – atât în ceea ce privește pregătirea terenului, cât și respectarea tuturor verigilor tehnologice, pentru

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet