|  |  |  |  |  | 

Info Noutati Oferte Produse NETagro Tehnologii NETagro

Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

STIM+ - pentru un start bun!

Este bine-cunoscut faptul că îngrășămintele de tip starter aplicate odată cu semănatul reprezintă tehnologia ideală pentru un start bun și o răsărire viguroasă a plantelor de cultură. Totodată, acest tip de îngrășământ reprezintă o poliță de asigurare pe care orice fermier aplecat spre tehnologie și rezultate rentabile.

Cum ar fi totuși, dacă am putea aplica îngrășământul odată cu tratarea semințelor, scutind astfel întregi procese tehnologice, timpul și costurile aferente?

Ei bine, NETagro vine și în această toamnă în întâmpinarea fermierilor cu o soluție inovatoare și eficientă, demonstrată prin testări în câmp, atât în cultura de cereale păioase, cât și în cea de porumb:

STIM+ – fertilizant lichid cu rol de biostimulator de răsărire, folosit în tratamentul semințelor la culturile de cereale păioase și porumb.

STIM+ este un produs ideal mai ales pentru acele culturi care nu beneficiază de irigații și care au nevoie de tot ajutorul posibil pentru o răsărire uniformă și viguroasă.

Prin complexul său bogat în microelemente (inclusiv Mn, Cu, Zn, Ni, Ti), STIM+ oferă plantelor necesarul nutrițional la răsărire. Potasiul prezent în compoziția sa activează elementele disponibile în sămânță, fosforul asigură energie pentru dezvoltarea sistemului radicular, în timp ce fierul intensifică procesul de fotosinteză. În același timp, titanul conferă rezistență la stres plantulei, acționând totodată ca un biostimulator.

STIM+ are rol de biostimulator și datorită aminoacizilor, acizilor humici și fulvici prezenți în compoziția sa. Astfel, produsul testat și în câmpurile noastre deja pe cultura de porumb, asigură germinația și răsărirea optima a culturii, datorită prezenței unui suport natural cu aplicare ușoară, ce funcționează ca un transportator natural.

STIM+ asigură o absorbție rapidă și completă a macro și microelementelor, mărește rezistența plantelor la stresul abiotic și biotic, intensificând totodată procesul de fotosinteză. Folosind acest fertilizant, plantele vor avea o capacitate mare de absorbție a apei și a nutrienților din sol, un sistem radicular mai puternic, crescând totodată rezistența acestora la boli și dăunători.

Dozele recomandate sunt: pentru cereale păioase 2,5-3,5 lt /to, în timp ce la porumb se pot utliza 3-4 lt/to.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să apelați la reprezentanții NETagro din zona dumneavoastră agricolă.

Articole Similare

 • EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  Culturile de cereale păioase sunt unele dintre cele mai sigure culturi, datorită faptului că acestea sunt genetic concepute pentru a rezista temperaturilor scăzute din timpul iernii. Însă, la fel ca toate celelalte culturi, și cele de păioase necesită atenția cuvenită – atât în ceea ce privește pregătirea terenului, cât și respectarea tuturor verigilor tehnologice, pentru

 • NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

  NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

  NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot! Culturile agricole de toamnă au câteva particularități ce impun măsuri tehnologice specifice, menite să stimuleze pe cât posibil vegetația și să elimine orice concurență a buruienilor din cultură. După ieșirea din iarnă, culturile au nevoie de o mai mare atenție din partea fermierilor. Ne aflăm în plină etapă

 • Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

  Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

      Comunicat de presă post-eveniment – “Punem afacerile românești în mișcare!”   Prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!” – s-a încheiat vineri, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, unde 200 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei s-au reunit la Hotel Internațional

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet