|  |  | 

Info Noutati

RECOLTE DE TOP cu BIOSTART TOP

Îngrășământul starter care ajută planta să recupereze două săptămâni

În anii atipici, precum acesta, în care lucrările sunt întârziate, explozia în răsărire a unei culturi este esențială. În același timp, fără o nutriție complexă și completă, asigurată încă de la însâmănțare, culturile pierd startul. Ce este de făcut în acest caz?

NETagro vine cu o soluție calitativă, dar și avantajoasă din punct de vedere financiar, pentru fermierii interesați să asigure încă de la semănat, necesarul de bază pentru culturile ce urmează a fi înființate. Este vorba despre un nou produs, îngrășământul mineral microgranulat BIOSTART TOP.

Formula acestui îngrășământ starter conține elementele esențiale pentru o bună răsărire a culturii, cu un rol important pentru dezvoltarea sistemului radicular – 10% Azot, 40% Fosfor și 1% Zinc. Acesta din urmă asigură creșterea omogenă și oferă un plus de siguranță contra riscului de carențe reale sau induse.

Mai mult, acizii humici prezenți în procent de 5,35%, ajută la creșterea unui microclimat pentru viitoarea plantulă, punând în legătură elementele minerale asigurate produs.

O altă caracteristică importantă, ce diferențiază net BIOSTART TOP de alte produse din aceeași categorie, este calitatea incontestabilă a granulației sale. Rezistența ridicată la acțiunile mecanice elimină pierderile cantitative de substanțe active prin prăfuire. Astfel, utilizând BIOSTART TOP, veți beneficia de eficiența maximă a unui îngrășământ de tip starter, toate substanțele active ajungând pe sămânță.

Aplicat local, BIOSTART TOP garantează valorificarea tuturor elementelor fertilizante aplicate culturii. Elementele acționează sinergic, astfel încât utilizarea lui ajută fermierii să reducă simțitor fertilizarea clasică și costurile aferente.

Un alt avantaj al acestui îngrășământ microgranulat este faptul că nu se pierde prin levigare, iar prezența aminoacizilor ajută planta să treacă peste perioadele de stres.

Versatil, îngrășământul microgranulat BIOSTART TOP se poate aplica în toate culturile, fie că vorbim despre porumb, floarea-soarelui, soia, sorg, cereale, rapiță, cartof, sfeclă sau legume. Doza de aplicare recomandată este de 20-25 kg/ha.

Asigurați un start optim – pentru recolte de top, folosiți BIOSTART TOP!

Articole Similare

 • NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  După succesul înregistrat la primele două ediții a concursului, NETagro lansează astăzi cea de a treia ediție a concursului destinat fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!”, Având ca perioadă de desfășurare 3 martie – 30 iulie 2020, acest concurs a fost creat de NETagro pentru a veni în sprijinul afacerilor românești mici și mijlocii

 • SIAPTON 10L – ESENȚA NUTRIȚIEI ÎNTR-O PICĂTURĂ

  SIAPTON 10L – ESENȚA NUTRIȚIEI ÎNTR-O PICĂTURĂ

  SIAPTON® 10L este un biostimulator organic de origine naturală, cu un conținut perfect echilibrat de aminoacizi liberi și peptide, obținut prin hidroliza controlată a proteinelor. Datorită aderenței și acțiunii puternice translaminare, permite substituirea surfactanților în tratamentele cu produse pentru protecția plantelor. SIAPTON® 10L relansează și stimulează procesele metabolice și enzimatice ale plantelor, reglează activitatea hormonală,

 • NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!” – o campanie destinată fermierilor, prin care NETagro dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu un premiu extrem de tentant – un autoturism Ford Ranger. Având ca perioadă de desfășurare intervalul 2 martie – 30 noiembrie

 • OVIPRON® TOP – efect garantat în lupta împotriva dăunătorilor

  OVIPRON® TOP – efect garantat în lupta împotriva dăunătorilor

  OVIPRON® TOP insecticid, acaricid cu acțiune de contact, pe bază de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor în repausul vegetativ, ce asigură o pornire în vegetație cu un minim de rezervă a populațiilor de dăunători. OVIPRON® TOP acționează prin sufocarea dăunătorilor în toate stadiile: ou, larvă și adult. Prezintă o

 • Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Este bine-cunoscut faptul că îngrășămintele de tip starter aplicate odată cu semănatul reprezintă tehnologia ideală pentru un start bun și o răsărire viguroasă a plantelor de cultură. Totodată, acest tip de îngrășământ reprezintă o poliță de asigurare pe care orice fermier aplecat spre tehnologie și rezultate rentabile. Cum ar fi totuși, dacă am putea aplica

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet