|  |  | 

Info Noutati

RECOLTE DE TOP cu BIOSTART TOP

Îngrășământul starter care ajută planta să recupereze două săptămâni

În anii atipici, precum acesta, în care lucrările sunt întârziate, explozia în răsărire a unei culturi este esențială. În același timp, fără o nutriție complexă și completă, asigurată încă de la însâmănțare, culturile pierd startul. Ce este de făcut în acest caz?

NETagro vine cu o soluție calitativă, dar și avantajoasă din punct de vedere financiar, pentru fermierii interesați să asigure încă de la semănat, necesarul de bază pentru culturile ce urmează a fi înființate. Este vorba despre un nou produs, îngrășământul mineral microgranulat BIOSTART TOP.

Formula acestui îngrășământ starter conține elementele esențiale pentru o bună răsărire a culturii, cu un rol important pentru dezvoltarea sistemului radicular – 10% Azot, 40% Fosfor și 1% Zinc. Acesta din urmă asigură creșterea omogenă și oferă un plus de siguranță contra riscului de carențe reale sau induse.

Mai mult, acizii humici prezenți în procent de 5,35%, ajută la creșterea unui microclimat pentru viitoarea plantulă, punând în legătură elementele minerale asigurate produs.

O altă caracteristică importantă, ce diferențiază net BIOSTART TOP de alte produse din aceeași categorie, este calitatea incontestabilă a granulației sale. Rezistența ridicată la acțiunile mecanice elimină pierderile cantitative de substanțe active prin prăfuire. Astfel, utilizând BIOSTART TOP, veți beneficia de eficiența maximă a unui îngrășământ de tip starter, toate substanțele active ajungând pe sămânță.

Aplicat local, BIOSTART TOP garantează valorificarea tuturor elementelor fertilizante aplicate culturii. Elementele acționează sinergic, astfel încât utilizarea lui ajută fermierii să reducă simțitor fertilizarea clasică și costurile aferente.

Un alt avantaj al acestui îngrășământ microgranulat este faptul că nu se pierde prin levigare, iar prezența aminoacizilor ajută planta să treacă peste perioadele de stres.

Versatil, îngrășământul microgranulat BIOSTART TOP se poate aplica în toate culturile, fie că vorbim despre porumb, floarea-soarelui, soia, sorg, cereale, rapiță, cartof, sfeclă sau legume. Doza de aplicare recomandată este de 20-25 kg/ha.

Asigurați un start optim – pentru recolte de top, folosiți BIOSTART TOP!

Articole Similare

 • Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Este bine-cunoscut faptul că îngrășămintele de tip starter aplicate odată cu semănatul reprezintă tehnologia ideală pentru un start bun și o răsărire viguroasă a plantelor de cultură. Totodată, acest tip de îngrășământ reprezintă o poliță de asigurare pe care orice fermier aplecat spre tehnologie și rezultate rentabile. Cum ar fi totuși, dacă am putea aplica

 • EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  Culturile de cereale păioase sunt unele dintre cele mai sigure culturi, datorită faptului că acestea sunt genetic concepute pentru a rezista temperaturilor scăzute din timpul iernii. Însă, la fel ca toate celelalte culturi, și cele de păioase necesită atenția cuvenită – atât în ceea ce privește pregătirea terenului, cât și respectarea tuturor verigilor tehnologice, pentru

 • NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

  NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

  NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot! Culturile agricole de toamnă au câteva particularități ce impun măsuri tehnologice specifice, menite să stimuleze pe cât posibil vegetația și să elimine orice concurență a buruienilor din cultură. După ieșirea din iarnă, culturile au nevoie de o mai mare atenție din partea fermierilor. Ne aflăm în plină etapă

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet