|  |  |  | 

Info Noutati Oferte

NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

Culturile agricole de toamnă au câteva particularități ce impun măsuri tehnologice specifice, menite să stimuleze pe cât posibil vegetația și să elimine orice concurență a buruienilor din cultură.

După ieșirea din iarnă, culturile au nevoie de o mai mare atenție din partea fermierilor. Ne aflăm în plină etapă de aplicare a îngrășămintelor minerale pe bază de azot la culturile de toamnă, în funcție de zonă.

Pentru o nutriție complexă însă, este obligatoriu să ținem cont și de acele micro și macroelemente care ajută cultura în această perioadă și care se vor transpune la final în spor de producție atât calitativă, cât și cantitativă.

NETagro vă oferă soluția optimă pentru o nutriție echilibrată – NITROSPEED 39

Cu o compoziț­ie special creată pentru a maximiza utilizarea azotului, NITROSPEED 39 este un fertilizant foliar pe bază de azot și magneziu, destinat tuturor culturilor în sistem intensiv, ce asigură prin formularea sa randamente ridicate.

Totodată, NITROSPEED 39 conține molibden și nichel – cei mai importanți micronutrienți  cu aport direct în procesul de transformare a azotului în plante, precum și titan – un microelement ce intervine în bio-stimulare, crescând nivelul de rezistență la stres a plantelor. Datorită unei doze mari de titan, formula SPEED asigură o puternică acțiune antistres și stimulează procesele fiziologice din plantă.

Puterea NITROSPEED 39 se bazează pe sinergia microelementelor (Mo, Ni, Ti), care împreună cu azot și magneziu au un rol determinant în funcționarea eficientă a metabolismului plantelor și construirea de biomasă.

Molibden

 • este responsabil pentru conversia nitratului de azot, NO3, în formele încorporate în compușii organici
 • crește calitatea randamentelor obținute (creșterea conținutului de proteine, reducerea nitraților nocivi)
 • reduce conținutul de azot liber în sucul celular, ceea ce reduce sensibilitatea la boli fungice
 • mărește cantitatea de polen produsă și îmbunătățește calitatea acestuia, datorita căreia crește cantitatea de semințe și fructe.

Nichel

 • accelerează transformarea ureei în azot ușor asimilabil pentru plante
 • împiedică și reduce vulnerabilitatea plantelor la daunele cauzate de hrănirea plantei cu azot sub forma de uree (acțiunea negativă a biuretului din produsele tradiționale, care provoacă arsuri foliare)
 • crește calitatea semințelor din plante (energie de germinare)

Titan

 • are un efect amplu asupra metabolismului plantelor, activând multiple procese metabolice
 • crește rezistența plantelor la stres și accelerează regenerarea lor
 • are un efect pozitiv asupra cantității și calității polenului, crește cantitatea de semințe și fructe

NITROSPEED 39 Doze:

 • Cereale: 3-4 l/ha la (primăvara, în 2-4 tratamente la fiecare 7-14 zile);
 • Rapiță: 4-10 l/ha (la reluarea vegetaț­iei, 10-14 zile mai târziu, faza mugurelui verde și în faza de silicvă verde)
 • Porumb: 3-10 l/ha (faza de 3-4 frunze, după 7-10 zile)

Volum de soluție [l/ha]: 200-300 – culturi de câmp, 400-1000 – livezi.

 

Articole Similare

 • NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  După succesul înregistrat la primele două ediții a concursului, NETagro lansează astăzi cea de a treia ediție a concursului destinat fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!”, Având ca perioadă de desfășurare 3 martie – 30 iulie 2020, acest concurs a fost creat de NETagro pentru a veni în sprijinul afacerilor românești mici și mijlocii

 • SIAPTON 10L – ESENȚA NUTRIȚIEI ÎNTR-O PICĂTURĂ

  SIAPTON 10L – ESENȚA NUTRIȚIEI ÎNTR-O PICĂTURĂ

  SIAPTON® 10L este un biostimulator organic de origine naturală, cu un conținut perfect echilibrat de aminoacizi liberi și peptide, obținut prin hidroliza controlată a proteinelor. Datorită aderenței și acțiunii puternice translaminare, permite substituirea surfactanților în tratamentele cu produse pentru protecția plantelor. SIAPTON® 10L relansează și stimulează procesele metabolice și enzimatice ale plantelor, reglează activitatea hormonală,

 • NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!” – o campanie destinată fermierilor, prin care NETagro dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu un premiu extrem de tentant – un autoturism Ford Ranger. Având ca perioadă de desfășurare intervalul 2 martie – 30 noiembrie

 • OVIPRON® TOP – efect garantat în lupta împotriva dăunătorilor

  OVIPRON® TOP – efect garantat în lupta împotriva dăunătorilor

  OVIPRON® TOP insecticid, acaricid cu acțiune de contact, pe bază de ulei parafinic rafinat superior, cu spectru larg de combatere a insectelor în repausul vegetativ, ce asigură o pornire în vegetație cu un minim de rezervă a populațiilor de dăunători. OVIPRON® TOP acționează prin sufocarea dăunătorilor în toate stadiile: ou, larvă și adult. Prezintă o

 • Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Este bine-cunoscut faptul că îngrășămintele de tip starter aplicate odată cu semănatul reprezintă tehnologia ideală pentru un start bun și o răsărire viguroasă a plantelor de cultură. Totodată, acest tip de îngrășământ reprezintă o poliță de asigurare pe care orice fermier aplecat spre tehnologie și rezultate rentabile. Cum ar fi totuși, dacă am putea aplica

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet