Fertileader Axis este un foliar cu biostimulator si elemente de nutritie incorporate. Reprezinta un produs revolutionar, intrucat fata de alte produse din piata, care contin doar unul din componente, nutritie sau stimulator acesta le contine pe toate la un loc.

FORMULA: N:P:Zn:Mn (3:18:5,7:2,5);

Doza: 3lt/ha;

Sinergia celor doua componente aduce o serie de beneficii:

  • Dezvoltarea mult mai buna a radacinilor (absorbtie si valorificare superioara a nutritiei aplicata culturii), alungirea tulpinii, masa foliara mai mare (suprafata de fotosinteza mai mare), viabilitatea si germinarea polenului prelungita si imbunatatita.
  • Eliminarea stresului provocat de conditiile nefavorabile ale climei (temperaturi scazute, seceta si arsita);
  • Productie mai mare si de calitate (deoarece polenizarea este completa pe toata lungimea stiuletelui, iar boabele sunt pline).

Momentul optim de aplicare:

  • de la 4- 8 frunze la porumb (este ideal atunci cand se poate face ultima trecere cu orice echipament mecanic, fara ca aceasta sa rupa porumbul);
  • dimineata, chiar daca e racoare si roua cazuta (in cazul din urma, acesta se aplica singur), pana temperatura depaseste 25 grade.

 

 CARENTA DE ZINC PE FRUNZA CARENTA DE ZINC PE STIULETE CU FERTILEADER AXIS

 

Dupa cum observati, in a treia imagine din tabelul de mai sus, stiuletele este intreg si a format mai multe randuri de boabe.

Va invitam sa luati legatura cu reprezentantul zonal din judetul dumneavoastra.