Utilizare T-Tape
Banda de picurare T-Tape model 505 Grosime a peretelui de 5 mil pentru o utilizare de scurta durata in legumicultura cum ar fi : pepeni sau chiar ceapa.

Banda de picurare T-Tape model 506 Se foloseste pentru un sezon in legumicultura la culturi duble pentru doua cicluri, fl oricultura sau pepiniere pomicole si viticole.

Banda de picurare T-Tape model 508/708 Folosita in special in legumicultura pentru unul sau doua sezoane, grosimea de 8 mil confera o rezistenta sporita la insecte si rupere datorata atingerii de suprafete ale solului lucrate precar.

Banda de picurare model 510/710 Grosimea de 10 mil a peretelui face posibila folosirea benzii de picurare pentru mai multe sezoane. Folosita cu succes in cultivarea capsunilor.

T-Tape model 515/715 Cel mai gros furtun din gama T-Tape este folosit cu succes la plante perene cum ar fi arbustii fructiferi. Grosimea de 15 mil a peretelui confera o protectie impotriva insectelor si a animalelor mici dar si in folosirea pe teren lucrat superfi cial sau cu pietre.

Banda de picurare T-Tape este solutia proiectata pentru nevoile fi ecarui fermier in parte.