|  | 

Evenimente

Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor

NETagro vă invită la prima ediție a seminarului Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor, organizat împreună cu Arysta LifeScience România, în data de 20 februarie.

Acest seminar tehnic dorește să aducă în prim-plan bunele practici care stau la baza unor culturi sănătoase și rezultate performante, dar și tehnologiile inovatoare pe care Arysta LifeScience și NETagro le pun la dispoziția fermierilor.

Echipele NETagro și Arysta LifeScience România au convingerea că împreună cu dumneavostră vom găsi soluțiile optime pentru a obține și în acest an recolte de top.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

 • 09:00-10:00 > Întâlnire și socializare invitați
 • 10:00-10:15 > Introducere NETagro
 • 10:15-11:15 > Prezentare Arysta
 • 11:15-12:30 > Prezentare NETagro
 • 12:30-13:00 > Prezentare EximBank
 • 13:00 > Prânz

Vă așteptăm la un simpozion în cadrul căruia specialiștii NETagro și Arysta LifeScience vă vor prezenta recomandările și soluțiile inovatoare pentru nutriția plantelor.

Notați în calendar: 20 februarie, Hotel Ever Green, Amara, Ialomița.

Pentru confirmări și orice alte informații vă rugăm să contactați reprezentantul NETagro din zona dumneavoastră.

Articole Similare

 • Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

  Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

      Comunicat de presă post-eveniment – “Punem afacerile românești în mișcare!”   Prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!” – s-a încheiat vineri, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, unde 200 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei s-au reunit la Hotel Internațional

 • Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2016

  Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2016

  Compania NETagro a avut prilejul si in anul 2016 sa participe la Gala Premiilor TOP AGRIBUSINESS 2016. Acest eveniment organizat anual de catre Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala a reusit sa adune marile companii laolalta pentru a discuta pe scurt rezolutiile anului 2016 si pentru a premia partenerii.  

 • Schimb de experienta – Vizite fermieri la Agricola 8 Martie Ulmeni

  Schimb de experienta – Vizite fermieri la Agricola 8 Martie Ulmeni

  Vizitele la ferma, un eveniment notabil desfasurat de NETagro in zilele 1,2,7,8 iunie 2016. Relatiile cu clientii nostrii, fermierii, reprezinta un lucru foarte important pentru NETagro. Motiv pentru care nu ezitam, ci dimpotriva, profitam de fiecare oportunitate pentru a dezvolta colaborarea cu acestia, pentru a le satisface nevoile cat mai rapid si eficient. In zilele

 • Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2015

  Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2015

  Fermierii și companiile prezente în agricultura românească s-au reunit în data de 27.11.2015 la Gala Premiilor Top Agribusiness ediția a II-a la Teatrul Regina Elisabeta, organizată de Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. Partenerii evenimentului au fost : NETagro , Agrium Agroport, Agro Office, Bank Post, Caussade Semences, Editura Ceres, Monsanto,

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet