|  | 

Evenimente

Schimb de experienta – Vizite fermieri la Agricola 8 Martie Ulmeni

Vizitele la ferma, un eveniment notabil desfasurat de NETagro in zilele 1,2,7,8 iunie 2016.

Relatiile cu clientii nostrii, fermierii, reprezinta un lucru foarte important pentru NETagro. Motiv pentru care nu ezitam, ci dimpotriva, profitam de fiecare oportunitate pentru a dezvolta colaborarea cu acestia, pentru a le satisface nevoile cat mai rapid si eficient.

In zilele de 1,2,7 si 8 ale lunii iunie 2016 am invitat cativa dintre fermierii ce au dorit sa urmareasca si altfel de tehnologii aplicate in agricultura. Cu ajutorul fermei Agricola 8 Martie situata in Ulmeni, Calarasi acest lucru a fost posibil.

Datorita faptului ca ferma este inca la inceput, mai sunt multe lucruri de invatat, de cele mai multe ori fermierii au impartasit experienta pe care au avut-o, permitandu-ne astfel sa ne imbogatim cunostintele legate de cultura respectiva.

Membrii echipei NETagro, reprezentantii de vanzari, au venit, insotiti de cativa fermieri si astfel am impartasit cu acestia tehnologiile utilizate, au putut vedea cu ochii liberi rezultatul folosirii tehnologiei respective si am schimbat idei si informatii importante, productive in relatia pe care o construim si imbunatatim in mod constant.

Comunicarea abordata de echipa NETagro cu fermierii a fost desfasurata intr-o atmosfera placuta, permitandu-le fermierilor sa se deschida mai mult asupra situatiilor la care sunt supusi de-a lungul perioadei de vegetatie a culturii.

Perioada de vegetatie a culturii difera din foarte multe puncte de vedere precum: zona, tipul de cultura, soiul etc, motiv pentru care echipa isi formeaza un portofoliu de cunostinte astfel incat sa putem eficientiza serviciile de distribuire pe care le oferim acestora, pentru fiecare campanie in parte, anual.

Scopul acestui eveniment, a fost, de a face schimb de experienta cu fermierii. Acest lucru este foarte important in colaborarea pe care o avem cu acestia, deoarece reprezinta un feedback real din partea acestora, printr-un canal de comunicare direct.

Evenimentul a fost unul de succes, deoarece tehnica pe care am abordat-o a fost una prietenoasa, deschisa, iar fermierii au apreciat acest lucru, intrucat i-am dus direct la vegetatie, in momentul in care discutam despre o cultura, o situatie respectiva sau o tehnologie aplicata acesteia.

Multumim fermei Agricola 8 Martie Ulmeni pentru organizare si fermierilor participanti la schimbul de experienta.

Articole Similare

 • Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

  Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

      Comunicat de presă post-eveniment – “Punem afacerile românești în mișcare!”   Prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!” – s-a încheiat vineri, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, unde 200 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei s-au reunit la Hotel Internațional

 • Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor

  Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor

  NETagro vă invită la prima ediție a seminarului Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor, organizat împreună cu Arysta LifeScience România, în data de 20 februarie. Acest seminar tehnic dorește să aducă în prim-plan bunele practici care stau la baza unor culturi sănătoase și rezultate performante, dar și tehnologiile inovatoare pe care Arysta LifeScience și NETagro le

 • Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2016

  Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2016

  Compania NETagro a avut prilejul si in anul 2016 sa participe la Gala Premiilor TOP AGRIBUSINESS 2016. Acest eveniment organizat anual de catre Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala a reusit sa adune marile companii laolalta pentru a discuta pe scurt rezolutiile anului 2016 si pentru a premia partenerii.  

 • Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2015

  Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2015

  Fermierii și companiile prezente în agricultura românească s-au reunit în data de 27.11.2015 la Gala Premiilor Top Agribusiness ediția a II-a la Teatrul Regina Elisabeta, organizată de Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. Partenerii evenimentului au fost : NETagro , Agrium Agroport, Agro Office, Bank Post, Caussade Semences, Editura Ceres, Monsanto,

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet