|  | 

Evenimente

Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2015

Fermierii și companiile prezente în agricultura românească s-au reunit în data de 27.11.2015 la Gala Premiilor Top Agribusiness ediția a II-a la Teatrul Regina Elisabeta, organizată de Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. Partenerii evenimentului au fost : NETagro , Agrium Agroport, Agro Office, Bank Post, Caussade Semences, Editura Ceres, Monsanto, Pioneer, Syngenta, Timac Agro și Valsi.

Invitați speciali ai galei de premiere au fost Domnul Sorin Câmpeanu, Rector al Universitații de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și fostul Ministru al Agriculturii, Domnul Daniel Constantin.

Premiile Top Agribusiness a oferit companiilor oportunitatea de a-i premia pe fermierii români care au obținut cele mai bune recolte în anul agricol 2015, dar și pe cei care fac agricultură de o viață sau pe cei care, aflați la început de carieră, obțin deja rezultate extraordinare.

Compania NETagro s-a numarat anul acesta printre companiile care au acordat premii, fiind reprezentată prin directorul comercial, Domnul BOGDAN COHUT care a oferit două premii de excelență în agricultură pentru S.C. Agromec Trans S.R.L. , reprezentată prin Domul Dan Alexandru Jigău din Comuna Vidra, județul Ilfov, “județul în care răsar mai multe vile decât culturile de cereale”, și pentru S.C. Domino Grup 2003 S.R.L. reprezentată prin Domul Daniel Bălan, care a renunțat la profesia sa de bază și a pus pe picioare o fermă de bovine în Localitatea Fotin, Județul Buzău, ajungând până în acest moment la un efectiv de 550 de vaci pentru lapte.

NETagro oferă nu doar distribuția produselor către clienții săi, ci și soluții optime tehnologice, prin folosirea de produse specifice, în momentele cheie ale culturilor, cu ajutorul echipei de vânzări formată din consultanți foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic.

NETagro duce soluțiile, pachetele și spiritul NETagro în curțile fermierilor interesați de o creștere sănătoasă pe sectorul agricol!

Articole Similare

 • Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

  Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

      Comunicat de presă post-eveniment – “Punem afacerile românești în mișcare!”   Prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!” – s-a încheiat vineri, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, unde 200 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei s-au reunit la Hotel Internațional

 • Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor

  Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor

  NETagro vă invită la prima ediție a seminarului Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor, organizat împreună cu Arysta LifeScience România, în data de 20 februarie. Acest seminar tehnic dorește să aducă în prim-plan bunele practici care stau la baza unor culturi sănătoase și rezultate performante, dar și tehnologiile inovatoare pe care Arysta LifeScience și NETagro le

 • Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2016

  Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2016

  Compania NETagro a avut prilejul si in anul 2016 sa participe la Gala Premiilor TOP AGRIBUSINESS 2016. Acest eveniment organizat anual de catre Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala a reusit sa adune marile companii laolalta pentru a discuta pe scurt rezolutiile anului 2016 si pentru a premia partenerii.  

 • Schimb de experienta – Vizite fermieri la Agricola 8 Martie Ulmeni

  Schimb de experienta – Vizite fermieri la Agricola 8 Martie Ulmeni

  Vizitele la ferma, un eveniment notabil desfasurat de NETagro in zilele 1,2,7,8 iunie 2016. Relatiile cu clientii nostrii, fermierii, reprezinta un lucru foarte important pentru NETagro. Motiv pentru care nu ezitam, ci dimpotriva, profitam de fiecare oportunitate pentru a dezvolta colaborarea cu acestia, pentru a le satisface nevoile cat mai rapid si eficient. In zilele

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet