|  | 

Evenimente

Gala-Premiilor Top-Agribusiness 2015

Fermierii și companiile prezente în agricultura românească s-au reunit în data de 27.11.2015 la Gala Premiilor Top Agribusiness ediția a II-a la Teatrul Regina Elisabeta, organizată de Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. Partenerii evenimentului au fost : NETagro , Agrium Agroport, Agro Office, Bank Post, Caussade Semences, Editura Ceres, Monsanto, Pioneer, Syngenta, Timac Agro și Valsi.

Invitați speciali ai galei de premiere au fost Domnul Sorin Câmpeanu, Rector al Universitații de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București și fostul Ministru al Agriculturii, Domnul Daniel Constantin.

Premiile Top Agribusiness a oferit companiilor oportunitatea de a-i premia pe fermierii români care au obținut cele mai bune recolte în anul agricol 2015, dar și pe cei care fac agricultură de o viață sau pe cei care, aflați la început de carieră, obțin deja rezultate extraordinare.

Compania NETagro s-a numarat anul acesta printre companiile care au acordat premii, fiind reprezentată prin directorul comercial, Domnul BOGDAN COHUT care a oferit două premii de excelență în agricultură pentru S.C. Agromec Trans S.R.L. , reprezentată prin Domul Dan Alexandru Jigău din Comuna Vidra, județul Ilfov, “județul în care răsar mai multe vile decât culturile de cereale”, și pentru S.C. Domino Grup 2003 S.R.L. reprezentată prin Domul Daniel Bălan, care a renunțat la profesia sa de bază și a pus pe picioare o fermă de bovine în Localitatea Fotin, Județul Buzău, ajungând până în acest moment la un efectiv de 550 de vaci pentru lapte.

NETagro oferă nu doar distribuția produselor către clienții săi, ci și soluții optime tehnologice, prin folosirea de produse specifice, în momentele cheie ale culturilor, cu ajutorul echipei de vânzări formată din consultanți foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic.

NETagro duce soluțiile, pachetele și spiritul NETagro în curțile fermierilor interesați de o creștere sănătoasă pe sectorul agricol!

Articole Similare

 • NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  NETagro lansează a treia ediție a Concursului dedicat fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!”

  După succesul înregistrat la primele două ediții a concursului, NETagro lansează astăzi cea de a treia ediție a concursului destinat fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!”, Având ca perioadă de desfășurare 3 martie – 30 iulie 2020, acest concurs a fost creat de NETagro pentru a veni în sprijinul afacerilor românești mici și mijlocii

 • NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!”

  NETagro lansează prima ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!” – o campanie destinată fermierilor, prin care NETagro dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu un premiu extrem de tentant – un autoturism Ford Ranger. Având ca perioadă de desfășurare intervalul 2 martie – 30 noiembrie

 • Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

  Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

      Comunicat de presă post-eveniment – “Punem afacerile românești în mișcare!”   Prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!” – s-a încheiat vineri, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, unde 200 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei s-au reunit la Hotel Internațional

 • Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor

  Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor

  NETagro vă invită la prima ediție a seminarului Tehnologii Performante pentru Nutriția Plantelor, organizat împreună cu Arysta LifeScience România, în data de 20 februarie. Acest seminar tehnic dorește să aducă în prim-plan bunele practici care stau la baza unor culturi sănătoase și rezultate performante, dar și tehnologiile inovatoare pe care Arysta LifeScience și NETagro le

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet