Despre noi

NETagro activează pe piața românească din anul 2006, aducând în fermele și fitofarmaciile din țară inputuri și tehnologii esențiale pentru agricultură. Portofoliul companiei include produse de protecția plantelor, îngrășăminte, semințe și produse de igienă publică, dar și tehnologii exclusive, cu rezultate demonstrate în câmp, în cele mai diverse condiții pedoclimatice. Susținem agricultura românească de peste 15 ani cu tehnologii inovatoare, expertiză tehnică și oferte competitive.

NETagro și-a pornit activitatea cu cinci oameni, iar în prezent, echipa noastră a ajuns la un număr de peste 120 de angajați, din care 50% reprezintă forța de vânzări. O creștere sănătoasă, organică, atât ca număr de angajați, cât și ca cifră de afaceri.

Scopul nostru principal este să susținem agricultura românească și producătorii locali, creând parteneriate solide, bazate pe încredere, performanță și sprijin reciproc. Astfel, odată cu noi au crescut și afacerile clienților noștri – fapt care ne motivează și mai mult în tot ceea ce facem și ne confirmă zi de zi că ceea ce facem este bine.

Suntem onorați să avem alături de noi, încă de la începuturi, peste 20% dintre clienții companiei – atât fermieri, cât și fitofarmacii din zonele cu cel mai mare potențial agricol. Acest lucru reflectă stabilitatea, implicarea și responsabilitatea cu care echipele noastre lucrează de peste un deceniu. Aceasta este adevărata noastră carte de vizită, care din punctul nostru de vedere, ar trebui să devină etalon pentru orice distribuitor de inputuri pentru agricultură.

Susținem agricultura de peste 15 ani. Suntem tineri, suntem muncitori și implicați, suntem agronomi cu pasiune pentru ceea ce facem și suntem ambițioși. Ne dorim să ajungem în sprijinul a cât mai mulți fermieri și fitofarmaciști, alături de care să construim afaceri de succes.

Cronologie NETagro

2006

Înființare NETagro

2008

Deschidere
depozit

Ianca, BR

2011

Dezvoltare
departamente
Tehnic și
Comercial

2013

Achiziție depozit
4.000 mp (Ștefăneștii
de Jos)

2015

Relocare logistică și
back-office
Ștefăneștii de Jos

2018

Extindere activitate comercială pe Moldova
Dezvoltare portofoliu
exclusiv

2007

Extindere activitate
comercială pe jud
BZ și BR

2009

Extindere activitate
comercială pe FERME

2012

Introducere
ERP WINMENTOR
(sistem automat
de gestionare a informației)

2014

Achiziție fermă
vegetală
Introducere MEMO
(aplicație procesare
automată a comenzilor)

2017

Dezvoltare
departamente
Marketing,
Legal și Credit Control

2021

Achiziție depozit 4 – 1.500 mp și teren
3000 mp – Ștefăneștii de Jos

Relocare activitate backoffice în noul sediu
Extindere activitate Oltenia

Dezvoltare Tehnologii NETagro/portofoliu clienți culturi speciale 

Valorile NETagro

Creșterea progresivă, organică reflectă toate eforturile depuse de companie în analiză, planificare, strategie și implementare.

Planurile ambițioase și strategiile implementate se oglindesc în rezultatele pe care le obținem an de an. Performanța nu se rezumă doar la cifre, ci include și calitatea tehnologiilor implementate în toate fermele și fitofarmaciile partenere.

Ne dorim ca procesul comercial să fie unul cât mai eficient și fructuos pentru ambele părți. Respectăm timpul clienților noștri. De aceea suntem rapizi în procesarea oricărei comenzi, oferind soluții cât mai punctuale.

Echipa NETagro este formată din oameni implicați, bine pregătiți, care întotdeauna caută cele mai bune soluții pentru clienți. Dovadă sunt zecile de colaborări de peste un deceniu.

Nevoile clienților sunt centrul atenției noastre.
Ne asumăm responsabilitatea și tratăm afacerea fiecărui client ca și cum ar fi a noastră!

NETagro în cifre

0 Mil. €
Cifra de afaceri
> 0
Comenzi onorate anual
> 0
Clienți activi unici
> 0
Articole unice anual
0
Angajați
0
Echipa vânzări
> 0
mp Capacitate depozitare
0 mp
Suprafață construibilă
Echipa Specializata

Echipa Specializata

Soluții Complete

Soluții Complete

eficiență logistică

Eficiență logistică

Introducere

Tehnologiile Netagro

Introduce Tehnologiile NETagro.

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

Partenerii noștri