|  |  | 

Info Noutati

LAIDIR 10 CS – Soluția oferită în Tehnologiile NETagro pentru combaterea dăunătorilor din culturile dumneavoastră

LAIDIR 10 CS este un insecticid piretroid pe bază de lambda cihalotrin 100 g/l, utilizat pentru combaterea unui spectru larg de dăunatori din culturile de cereale, rapiţă, legume, cartof, sfeclă de zahăr şi pomi și poate fi găsit în portofoliul de produse al Tehnologiilor NETagro.

Insecticid cu formulare de generaţia a III-a, LAIDIR 10 CS este singurul din această grupă care are o formulare încapsulată (CS – suspensie de microcapsule în apă), fapt ce oferă protecție îndelungată culturilor prin eliberarea treptată a substanței active.

Datorită modului dublu de acționare, prin contact, dar și prin ingestie, asupra adulților și larvelor, LAIDIR 10 CS are un efect rapid și de șoc. Totodată, insecticidul LAIDIR are o acțiune repelentă împotriva unor insecte și efect rezidual de lungă durată.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să apelați la reprezentanții NETagro din zona dumneavoastră agricolă.

***

MOD ACȚIUNE & UTILIZARE:

LAIDIR 10 CS este un insecticid piretroid cu acțiune de contact și ingestie asupra unei game largi de dăunători. Substanța activă penetrează cuticula insectelor și acționează asupra sistemului nervos al acestora. Insectele încetează să se mai hrănească, după care intervine paralizia și moartea acestora.

LAIDIR 10 CS se aplică la avertizare sau la primele semne de apariție a dăunătorilor, evitându-se aplicarea produsului la temperaturi mai mari de 24 – 25° Celsius.

Recomandăm să nu se aplice produsul în perioada de înflorire. Nu efectuați mai mult de 3 tratamente cu piretroizi pe sezon.

 

Articole Similare

 • Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Stim+: Inovație și performanță în fertilizare

  Este bine-cunoscut faptul că îngrășămintele de tip starter aplicate odată cu semănatul reprezintă tehnologia ideală pentru un start bun și o răsărire viguroasă a plantelor de cultură. Totodată, acest tip de îngrășământ reprezintă o poliță de asigurare pe care orice fermier aplecat spre tehnologie și rezultate rentabile. Cum ar fi totuși, dacă am putea aplica

 • EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  EKOLIST® CEREALE – NOUL STANDARD ÎN FERTILIZAREA CU MICROELEMENTE

  Culturile de cereale păioase sunt unele dintre cele mai sigure culturi, datorită faptului că acestea sunt genetic concepute pentru a rezista temperaturilor scăzute din timpul iernii. Însă, la fel ca toate celelalte culturi, și cele de păioase necesită atenția cuvenită – atât în ceea ce privește pregătirea terenului, cât și respectarea tuturor verigilor tehnologice, pentru

 • NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

  NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot!

  NITROSPEED 39 – Mai mult decât azot! Culturile agricole de toamnă au câteva particularități ce impun măsuri tehnologice specifice, menite să stimuleze pe cât posibil vegetația și să elimine orice concurență a buruienilor din cultură. După ieșirea din iarnă, culturile au nevoie de o mai mare atenție din partea fermierilor. Ne aflăm în plină etapă

 • Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

  Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

      Comunicat de presă post-eveniment – “Punem afacerile românești în mișcare!”   Prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!” – s-a încheiat vineri, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, unde 200 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei s-au reunit la Hotel Internațional

Ce ne inspira

„Cel care stă la umbră astăzi, o face pentru că a plantat un copac cu mult timp în urmă.”

Warren Buffet