|  |  |  |

Evenimente Info Noutati

Primul Duster NETagro și-a găsit fericitul câștigător

Comunicat de presă post-eveniment – “Punem afacerile românești în mișcare!”

Prima ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem afacerile românești în mișcare!” – s-a încheiat vineri, 16 noiembrie, în cadrul unui eveniment de succes, unde 200 de fitofarmaciști, specialiști în domeniu și reprezentanți ai presei s-au reunit la Hotel Internațional Sinaia.

NETagro este o companie distribuitoare de inputuri pentru agricultură, cu capital 100% românesc, prezentă pe piața de profil din România de 12 ani. Compania a o creștere progresivă a cifrei de afaceri înregistrat de la an la an, iar pentru 2018 estimăm o închidere la aproximativ 30 milioane de euro. Am ajuns astfel în punctul în care unul dintre dezideratele companiei este acela de a contribui concret la creșterea la fel de organică a afacerilor colaboratorilor săi.

“Punem afacerile românești în mișcare!” este o inițiativă NETagro de a sprijini afacerile mici și mijlocii din domeniu, nu numai prin premii atractive, ci mai ales prin încurajarea colaboratorilor săi de a face previziuni, de a-și asigura stocurile și de a face un salt îndrăzneț în businessul pe care îl conduc.
Finalul evenimentului a adus celor patru norocoși câștigători, prin tragere la sorți, trei vouchere în valoare de 5.000 Ron fiecare, iar marelui câștigător un autoturism Dacia Duster.

Câștigătorii celor 3 vouchere au fost:

• SC AGROCAPA COMERCIAL SRL
  • SC BIOPLANT SRL
  • SC 360 GROUP SRL.

Marele Premiu, un autoturism Dacia Duster, a fost câștigat de LAZĂR ZOICA-DOINA I.I.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Dorim să felicităm toți participanții în concurs și toate companiile prezente la eveniment pentru un an plin de provocări, depășite cu succes. Vă dorim ca 2019 să fie un an cel puțin la fel de bun ca acesta.

“Punem afacerile românești în mișcare!” este un proiect ambițios, pe care ne dorim să-l transformăm în tradiție.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături – clienți, colaboratori și reprezentanți ai presei.